10 Mart 2014 Pazartesi

Potansiyelini artırmak için ilan ver

Potansiyelini artırmak için ilan ver

Bir işletme işletiyorsan, örnek vereyim açık parfüm satıyorsun. Sokağından geçen insanların belli bir kısmı senin potansiyel müşterilerindir. Peki neden potansiyel müşterilerini bütün şehir hatta Türkiye yapmayasın? Sen de potansiyel müşterilerini artırmak için ilan ver.

Nasıl yaparım diyorsan, ilanliyo.com'a giriyorsun ücretsiz üye oluyorsun, ücretsiz mağaza açıyorsun. Ücretsiz ilan ver tıklıyorsun. İlanlarını ekliyorsun. Eklediğin ilanları mağazama ekle diyerek mağazanı sınırsız ilan ile doldurabiliyorsun.

 ilan, ilan ver, ilan ver nedir, ilan vermek, ilan vermek nedir, mağaza aç, mağaza açmak, mağaza açmanın önemi, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek





Mağaza reklamı mümkün mü?

Evet potansiyel müşterilerini artırmak için ilan ver demen yeterliydi, ancak daha çok kişiye ulaşmak istiyorsan, mağazanın reklamını yaptırabilirsin. ilanliyo.com da mağaza adresleri şu şekilde olmaktadır: mağazaadı.ilanliyo.com. Aslında gördüğün üzere ilan ver demekle sadece potansiyel müşterilerini artırmamış aynı zamanda teorik ve pratik olarak bir siteye sahip olmuşsun.

Etkin reklam için ilan ver demem yeterli mi?

Etkin bir reklam için mağaznın olması gerekiyor, yukarıda açık parfüm için ilan ver demiştin. Şimdi biraz detaylandıralım. Mağazana 100 adet ücretsiz ilan verdin, aranmak istediğin kelime açık parfüm, bunun için bizimle iletişime geçmen yeterli, açık parfüm kelimesi için senin adına reklam veriyoruz. Reklam ücretini sen karşılıyorsun ancak kesinlikle kazançlı sistem. Diğer büyük sistemlerin yaptığı da aynı sistem. Onlar sadece ilan ver dediğin vakit senden ilan verme parası alıyorlar ancak biz ilan verme parası almıyoruz. Sadece istersen ücretli reklamını organize ederiz. Bizde ilan vermek tamamen ücretsizdir.

Sen de etkili bir reklam için mağaza aç, ilan ver, ürününü sat.

Etkili ilan ver ve ilan ver püf noktaları adlı makalemizde ilginizi çekebilir okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder