4 Kasım 2014 Salı

İkinci ellerinizi satıyor musunuz atıyor musunuz?

sahibinden ilan ver, ücretsiz emlak ilanı ver, seri ilan ver, ilan ver, eleman ilanı ver, ücretsiz araba ilanı ver, ücretsiz ilan ver, bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan, bedava ilan, ilan ver, ilan ver, ilan ver, sahibinden ilan vermek istiyorum, sahibindene ilan vermek istiyorum, sahibinden ilan vermek istemek, ilan vermeye çalışmak, araba ilanı vermek istiyorum, arabamı satmak istiyorum, araba.com, arabacom, sahibindencom, sahibinden.com





Evinizde kullanmadığınız ürünler, değerli antika eşyalarınız hatta belki yıllaaar öncesine ait bir teybiniz var ve artık kullanmıyorsunuz.  Atmaya da kıyamıyorsunuz, atmayın zaten. Bunları aslında ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Yapmanız gereken tek şey bu ürünün ilanını vererek internet üzerinden satışını yapmak hem de hiçbir ücret ödemeden.

Daha önceki makalelerimiz de anlattığımız gibi bazı internet sitelerinden ücretsiz ilan vermek mümkün. Bunu gerçekleştirmek için tek yapmanız gereken sabırlı ve düzgün bir araştırma.  Aradığınız siteyi bulduğunuzda gerisi çorap söküğü gibi geliyor. İlan vereceğiniz site neden bu kadar önemli peki? Cevabı basit aslında; bir kere ilanınızı yayınlayacağınız site kesinlikle güvenilir olmalı ve bu nokta da üye sayısı önem kazanmakta. Sonuçta on tane üyesi olan bir sitede ilan verseniz de yeterli sayıda kişiye ve size uygun kitleye ulaşamayacaksınız bu şekilde. Bunun dışında sizden cep yakmayan miktarlarda ücret talep eden sitelerin yanında gereksiz yere birçok masraf çıkaran site mevcut. Ücretsiz ilan verme olanağına sahipken evde kalan eşyalarınızı  satmak için neden fazladan para ödeyesiniz ki?

Bu sebepledir ki ürününüzün doğru bir şekilde alıcıya ulaşması için bir an önce ilan vermelisiniz. İlanınız verirken ilan verme kurallarına dikkat ederseniz çok daha karlı ve başarılı bir alışveriş yapmış olacaksınız. Hem de tüm bunları hiçbir ücret ödemeden yapacak ve karınızı cebinize koyacaksınız.

Peki neden internet sektöründe ilan vermeliyim?  Diğer alışveriş yöntemlerinden farkı nedir? Avantajlar nelerdir? İlk nedeni sattığınız ürünün doğru fiyattan, doğru kişiye istenilen zamanda ulaşmasını sağlamaktadırlar.  Ayrıca ürününüz belirli bir kategori altında olduğu için doğrudan ihtiyacı olan alıcıya ulaşmasını kolaylaştırır.  Bu durumda da dikkat edeceğimiz diğer bir nokta ürünümüzü doğru kategori altında satmaktır. Örneğin emlak satışı veya kirası yapacaksınız oldu ya gözünüzden kaçtı gidip başka kategoriye bırakırsanız o ilanı tabiki bundan başarı beklemeyin.


Yukarıda da belirttiğimiz gibi ilan verme işlemini tamamen ücretsiz gerçekleştiren baya çok site mevcut. Bu noktada size düşen siteleri doğru bir şekilde araştırıp iyice kontrolden geçirmek ve size en uygun olanını alıp ilanınızı vermek.Biz bu makalemizde sizlere ilan vererek alışveriş yapmanın öneminden bahsetmek istedik. Keyifli alışverişler…

Arabanızı oto pazarında satmayın, gelin internet pazarında satın! adlı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder