7 Kasım 2014 Cuma

İlan vererek kazanılır mı? Cevabımız: Elbette evet.

sahibinden ilan ver, ücretsiz emlak ilanı ver, seri ilan ver, ilan ver, eleman ilanı ver, ücretsiz araba ilanı ver, ücretsiz ilan ver, bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan, bedava ilan, ilan ver, ilan ver, ilan ver, sahibinden ilan vermek istiyorum, sahibindene ilan vermek istiyorum, sahibinden ilan vermek istemek, ilan vermeye çalışmak, araba ilanı vermek istiyorum, arabamı satmak istiyorum, araba.com, arabacom, sahibindencom, sahibinden.com


İnternetten alışverişin en bilindiklerinden bir tanesi ilan sitelerinin üzerinden alışveriş yapılmasıdır. Bende bu makalemde bu siteler üzerinden alışveriş yapmanın alıcının ve satıcının açısından yararlarından bahsedeceğim. İlk önce yapmanız gereken ücretsiz ilan verebileceğiniz ya verilen siteleri araştırıp bulmak. Böylelikle almak istediğiniz ürünü çok daha uygun fiyata almış olacaksınız. İlan vereceğiniz zamanda satılacak üründen kazandığınız parayı kimseyle paylaşmadan karınızı arttırmış olacaksınız.

Ücretsiz ilan verebileceğiniz siteyi bulurken de en önemli kriterimiz sitenin güvenli olması. Sitenin güvenilirliğindeki en önemli etken siteye yapılan geri dönüşler. Sizde takdir edersiniz ki üye ve ilan sayısı az olan bir site işe yaramaz. Çünkü siteye uğrayan sayısı kadar satışlar yapılır kimsenin uğramadığı bir siteye ilan atsanız ne olur atmasanız ne olur sonuçta bunun kazancı olmaz kimse bakmaz ve dolayısıyla da kimse almaz bir şey.

Çok iyi görülüyor ki artık kolay bir şekilde alım satım işlerinizi yapabileceğiniz ilan siteleri hayatımızı kolaylaştırmakta ve hatta hayatınızın bir parçası oluverdiler. Her işinizi farklı farklı yerlere bakmadan farklı satıcılar aracılığıyla alabiliyorsunuz.Bunun en güzel örneklerinden bir tanesidir ilan verme siteleri. Sanal avm görevi görmektedir. Artık pazar yerlerini bu gibi yerler aldı. Pazarlar ölecek mi peki tabiki hayır çünkü taa bin yıllardan beridir pazar sistemi var ve hiçte öleceğini sanmıyorum ki zaten ölmesin. Bu durumdan ötürüdür ki zamandan ve paradan tasarruf etmiş oluyorsunuz. Bir defa ilan verip para kazandığınız zaman artık sürekli ilan işleriyle uğraşmak isteyeceksiniz.

Aynı süreç ürün alırken de geçerli olmaktadır. Yani dükkan dükkan dolaşıp ucuzunu bulmaya çalışmaktansa internet üzerinden sıfırını ya da ikinci elini fiyatları kıyaslayarak en uygun şekilde alabilirsiniz. Üstelik bunu yaparken hiç yorulazsınız çünkü tüm bunları bilgisayar başından tek tıkla yapmış olacaksınız.


İşin özü, alırken de satarken de işinizi kolaylaştıracak bir yöntem var; ilan vermek ya da ilan verilen site aracılığıyla alışveriş yapmak. Üstelik tüm bunları yapmak ücretsizken neden gidip gezeyim yorayım kendimi.Otururum evimde tıklarım tek tek sayfaları gezerim istediğim gibi nette ve istediğim her ürünü karşılaştırır araştırır evime sipariş ederim kapımdan alır öderim hem güvenilir hemde daha ucuz ve zahmetsiz. Zaten biz insanlar nette takılmayı severiz bu daha kolayımıza gelecektir.

 Size tavsiyemiz makalemizde verdiğimiz bilgiler ışığında sizde ilan vererek alışveriş yapmanın tadını çıkarın. Esen kalın… Keyifli alışverişler…  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder